21-22 jarigen

Zoekresultaten

21-22 jarigen met een goedkope auto verzekering

Het bestaat, want de partners van Jongverzekerd geloven dat 21-22 jarigen evenveel recht hebben op een betaalbare autoverzekering dan ervaren chauffeurs. De bonus-malus waarmee je van start gaat bepaalt mee de prijs van je autoverzekering. Bij de autoverzekeraars van Jongverzekerd kan een jongere meteen rekenen op de laagste bonus-malus. Dat is meteen een groot voordeel ten opzichte van andere auto verzekeraars.

De prijs van een autoverzekering bij een partner van Jongverzekerd is lager dan bij andere verzekeraars omdat zij vragen dat de ouders van 21-22 jarigen mee overstappen met hun verzekeringspakket. Jonge bestuurders worden dus niet verplicht om een zwarte doos te installeren in hun auto. Bovendien kunnen de ouders ook rekenen op de voordeligste premie voor hun auto- en andere verzekeringen.

Waarom wij willen dat 21-22 jarigen een betaalbare prijs krijgen voor hun auto verzekering?

Wij willen in de eerste plaats dat alle jonge bestuurders (21-22 jarigen) correct verzekerd zijn. Omdat de autoverzekering vaak veel te duur is voor de jongeren, wordt er soms te snel een goedkopere maar ‘niet-correcte’ auto verzekering afgesloten. Stel dat een jonge man met zo’n ‘goedkope’ autoverzekering een ongeval in fout zou veroorzaken. Dan riskeert hij dat de verzekeringsmaatschappij zich hiervan terugtrekt. Bij gevolg kan dit ervoor zorgen dat hij er een flinke financiële kater aan over zal houden.

Daarom vinden wij en onze partner verzekeraars de prijs zo belangrijk. Dat zorgt voor een veilig gevoel, zowel bij de jongere en zijn ouders als bij onze partners. Maar laten we hopen dat het zover niet hoeft te komen… Wij wensen alle beginnende jonge chauffeurs van 18 tot 20 jaar alvast een prettige rijervaring toe.

In deze artikels vind je meer informatie over het topic ‘prijs autoverzekering’. Je vindt hier ook andere interessante weetjes over: bestuurders tussen 18 en 26 jaar, goedkope auto verzekeringen, tips waar je zeker op moet letten voor je een verzekering met een voorlopig rijbewijs afsluit….

De scherpste tarieven voor de autoverzekering van jonge bestuurders en het hele gezin.

De scherpste tarieven
voor het hele gezin.

Persoonlijk advies en 24/7 service.

Persoonlijk advies
en 24/7 service.

Correcte auto verzekering voor jonge bestuurders, zonder verrassingen, ook met voorlopig rijbewijs.

Correct verzekerd,
zonder verrassingen.

Autoverzekering jonge bestuurders: altijd een kantoor in jouw buurt.

Altijd een kantoor
in jouw buurt.