Een autoverzekering voor jongvolwassenen al eens berekend op vergelijkingssites?

Je kent ze zeker wel, de vergelijkingssites... Daar kan je in slechts enkele klikken de premie van je autoverzekering berekenen. Al snel merk je dan dat het aanbod 'autoverzekering jongvolwassenen' behoorlijk beperkt is én bovendien ook nog eens belachelijk duur. De premies voor jongvolwassenen liggen bij Jongverzekerd gemiddeld 35% lager dan de prijsoffertes op vergelijkingssites. Lees meer over hoe we dit voor mekaar krijgen en waarom...
autoverzekering jongvolwassenen

Wij deden de berekening op de grootste vergelijkingssites...

Om geen appelen met peren te vergelijken, zijn we voor onze berekening steeds vertrokken van het volgende:

Vorige slide
Volgende slide

Conclusie:

Het aanbod autoverzekeringen voor jongvolwassenen is behoorlijk beperkt

Heb je zelf al eens een berekening gedaan op een vergelijkingssite? Zeker eens doen… Als jongvolwassen bestuurder zal je merken dat je niet veel keuze hebt bij je zoektocht naar een betaalbare autoverzekering. Veel verzekeraars sluiten zelfs geen autoverzekering meer af voor bestuurders die jonger zijn dan 26 jaar. Bij de verzekeraars waar het toch mogelijk is, krijg je meestal een belachelijke hoge premie voorgeschoteld. Daar schiet je uiteraard ook niets mee op.

Jongverzekerd is gemiddeld zo'n 35% goedkoper

De verzekeringspartners van Jongverzekerd verbinden zich ertoe om een betaalbare én uiteraard correcte autoverzekering aan te bieden aan jongvolwassen bestuurders. Door aan jongeren een lage premie aan te rekenen lopen onze partners natuurlijk zelf wel meer risico. Om de schades in hun verzekeringsportefeuille in balans te houden, vragen zij aan de ouders van jonge bestuurders om mee over te stappen met hun verzekeringspakket. Ook zij kunnen daarbij tot 35% besparen op hun pakket.

Jongvolwassen bestuurders die al zelfstandig wonen krijgen 30 procent korting op hun BA autoverzekering als ze ook hun brandverzekering bij Jongverzekerd afsluiten. Da’s een eerlijke deal, toch?

Tips voor een betaalbare autoverzekering:

Jonge hoofdbestuurders die nog bij hun ouders inwonen en toch al een eigen auto hebben, kunnen bij Jongverzekerd een heel voordelig jongerentarief krijgen voor hun autoverzekering. Wij vragen dan dat de ouders ook mee overstappen met hun auto-, brand-, en familiale verzekering. Maar dat zou geen drempel mogen zijn, want ook zij kunnen tot 35% besparen op hun verzekeringspakket.

Voor jongvolwassen bestuurders die het ouderlijk huis al verlaten hebben, heeft Jongverzekerd een speciaal aanbod ontwikkeld. Sluit je naast een autoverzekering ook een brandverzekering af, dan krijg je maar liefst 30% korting op je BA. Bovendien kan je bonus-malus jaarlijks met 2 graden dalen als je schadevrij kan rijden.

Kies bij voorkeur een auto met weinig PK. Want een hogere PK wordt gerelateerd aan een hoger ongevallenrisico Bijgevolg wordt de verzekering daardoor duurder. Dus hou zeker de PK’s in het oog wanneer je een nieuwe auto wilt aanschaffen.

Voor een eerste rijervaring doe je best geen te grote investering voor je auto. Een betrouwbare tweedehandswagen is ideaal voor een beginnende jonge bestuurder en zo vermijd je dat je een veel te dure omniumverzekering moet afsluiten. Een BA verzekering is verplicht, dus daar kan je sowieso niet onderuit…

MEER INFORMATIE EN/OF EEN AFSPRAAK?
Vraag meteen contact aan...

Deel dit bericht:

Meer over Jongverzekerd:

De scherpste tarieven voor de autoverzekering van jonge bestuurders en het hele gezin.

De scherpste tarieven
voor het hele gezin.

Persoonlijk advies en 24/7 service.

Persoonlijk advies
en 24/7 service.

Correcte auto verzekering voor jonge bestuurders, zonder verrassingen, ook met voorlopig rijbewijs.

Correct verzekerd,
zonder verrassingen.

Autoverzekering jonge bestuurders: altijd een kantoor in jouw buurt.

Altijd een kantoor
in jouw buurt.