Jongeren betalen
zich niet langer blauw
met goedkope autoverzekering.

Om de prijs van de premie te drukken staat de autoverzekering bij veel verzekeraars meestal op naam van de ouders. Dankzij Jongverzekerd.be is dat niet meer nodig. Gelooft u het niet?

Goedkope autoverzekering voor een jonge bestuurder: vergelijking

Een écht goedkope autoverzekering:

Andere ouders getuigen alvast

“Onze zoon Dennis (21 jaar) overtuigde ons om mee over te stappen naar de partners van Jongverzekerd.be. Hij bespaart nu tot 900 euro en ook wij deden een groot voordeel!”
“Ik kan dit bevestigen. Mijn jongste dochter, 22 jaar, is verzekerd voor 31 euro per maand op eigen naam. Enkel BA, maar dit vindt u nergens anders!”

Ze zijn effectief goedkoper

“Ze zijn effectief goedkoper, eerlijk en heel klantvriendelijk. Althans dat is mijn ervaring met Jongverzekerd.be”

Mijn vorige verzekeraar is nu 4 polissen kwijt

“Ik heb de verzekering van mijn dochter bij Jongverzekerd.be afgesloten. Het is goedkoper en ze start in Bonus/Malus 0. Mijn vorige verzekeraar is nu 4 polissen kwijt.”

“Ze zijn best wel heel goedkoop, dit is ook afhankelijk van type wagen. Naar mijn mening heel eerlijk en klantvriendelijk. Bij mij was er een verschil van 500 euro, dat is toch al de moeite vind ik.
“Mijn zoon betaalt nu tot 1300 euro minder per jaar. Dat is echt niet gelogen. De waarborgen in zijn verzekering blijven ongeveer hetzelfde, dus dat telt al wel!”
“Gisteren langs geweest voor mijn zoon (22 jaar). Hij bespaart tot 336 euro en er komt nog eens een extra korting bij voor mij, dus de moeite hé!”

De moeite om eens te informeren

“De moeite om eens te informeren, stonden er eerst sceptisch tegenover maar hebben nu de overstap gemaakt. Mijn zoon betaalt een pak minder en staat inderdaad op bm 0. Wij zijn voordeliger met onze brandverzekering en onze autoverzekering blijft hetzelfde, dus een goede zaak gedaan.”
“Mijn zoon is verzekerd bij Jongverzekerd. Hij start aan B/M 0 en de wagen staat bovendien op zijn eigen naam. Hij bespaart nu tot 500 euro.”

Nog niet overtuigd? doe zelf je aanvraag.