De voordeligste autoverzekering én
brandverzekering voor jongeren

NIEUW! tot 30% korting op je autoverzekering
én je brandverzekering

Voor jonge huurders en eigenaars
van 18 tot 35 jaar.

Als je het ouderlijk nest gaat verlaten en zelfstandig gaat wonen, dan zal je al snel merken dat het leven duurder is dan je had verwacht. Zeker voor jonge mensen is het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend om een woning te huren, laat staan kopen. Speciaal voor deze jonge mensen hebben wij een voordelig starterspakket met een autoverzekering en een brandverzekering huurder/eigenaar.

brandverzekering huurder/eigenaar en autoverzekering

Alleen maar voordelen:

30% KORTING OP BA EN OMNIUM*

Als jonge bestuurder van 18 tot 35 jaar kan je rekenen op een korting van 30% op jouw BA autoverzekering wanneer je ook een brandverzekering afsluit.

* Voor omnium varieert de korting tussen 10% en 30%, afhankelijk van je leeftijd. Acceptatie onder voorwaarden.

3 MAANDEN KORTING OP BRANDVERZEKERING

Ben je huurder of eigenaar en jonger dan 36 jaar? Dan krijg je van ons 3 maanden van je brandverzekering gratis gedurende het eerste premiejaar.

Zo kan je het eerste jaar bijna 30% besparen op je verzekeringspakket en vanaf het 2de jaar bespaar je gemiddeld 20% op je auto- en brandverzekering samen.

Contacteer mij voor
een vrijblijvende offerte en afspraak aan huis

De scherpste tarieven voor de autoverzekering van jonge bestuurders en het hele gezin.

De scherpste tarieven
voor het hele gezin.

Persoonlijk advies en 24/7 service.

Persoonlijk advies
en 24/7 service.

Correcte auto verzekering voor jonge bestuurders, zonder verrassingen, ook met voorlopig rijbewijs.

Correct verzekerd,
zonder verrassingen.

Autoverzekering jonge bestuurders: altijd een kantoor in jouw buurt.

Altijd een kantoor
in jouw buurt.

Veelgestelde vragen:

BRANDVERZEKERING HUURDERS

Een brandverzekering bestaat uit 2 delen: een waarborg voor het gebouw enerzijds en de inboedelverzekering anderzijds. Vaak zit de waarborg voor het gebouw al inbegrepen in de huurprijs van je gehuurde woning. Je vindt dit meestal terug in je huurcontract. Is dit niet het geval? Dan kan je dit best eerst even navragen bij je huisbaas. Het is altijd mogelijk dat je zelf nog een brandverzekering voor het gebouw moet afsluiten.
De inboedelverzekering, daar moet je zelf voor zorgen. Zoals de benaming zegt, is dit de verzekering voor schade aan jouw eigen spullen, zoals al het losse meubilair, televisie, gordijnen, keukengerief, enz…

Als huurder neem je een groot risico als je geen brandverzekering afsluit voor schade aan je gehuurde woning. Jij bent namelijk zelf aansprakelijk als het gebouw door jouw toedoen ernstige schade zou oplopen.
Bijvoorbeeld: stel dat er in de badkamer een handdoek op de radiator is blijven liggen. Een uur voor je thuis komt van je werk slaat de timer van de verwarming aan, met een zware huisbrand tot gevolg. Als je dan geen brandverzekering hebt afgesloten, worden de kosten voor de wederopbouw van de woning op jou verhaald. je kan dus maar beter goed verzekerd zijn.