jonge bestuurders

Zoekresultaten

Een goedkope auto verzekering voor jonge bestuurders:

Het bestaat, want de partners van Jongverzekerd geloven dat jonge, startende bestuurders (ook met een voorlopig rijbewijs) evenveel recht hebben op een voordelige, betaalbare autoverzekering dan ervaren bestuurders. De bonus-malus waarmee je start, bepaalt mee de prijs van je autoverzekering. Bij de partners van Jongverzekerd kan een jonge bestuurder meteen rekenen op de laagste bonus-malus. Dat is direct een groot voordeel ten opzichte van andere verzekeraars.

De prijs van een autoverzekering bij een partner van Jongverzekerd is lager dan bij andere autoverzekeraars omdat zij vragen dat de ouders van 18-26 jarigen mee overstappen met hun verzekeringspakket. Jonge bestuurders worden ook niet verplicht om een zwarte doos te installeren in hun auto. Bovendien kunnen hun ouders daarbij ook rekenen op de voordeligste prijs voor hun verzekeringen.

Waarom wij willen dat 18-26 jarige bestuurders ook een betere prijs krijgen voor hun autoverzekering?

Wij willen in de eerste plaats dat elke jonge bestuurder (18-26 jarige) correct verzekerd is. Omdat de auto verzekering vaak veel te duur is voor jonge bestuurders, wordt er soms te snel gegrepen naar een goedkoper maar ‘niet-correct’ alternatief. Stel dat een jonge gast met zo’n ‘goedkope’ verzekering een zwaar ongeval in fout zou veroorzaken. Dan riskeert hij dat zijn verzekeringsmaatschappij zich hiervan terugtrekt. Bij gevolg kan dit ervoor zorgen dat hij er een flinke financiële put aan overhoudt.

Daarom vinden wij en onze partners de prijs zo belangrijk. Dat zorgt voor een veilig gevoel, zowel bij de jongere en zijn ouders als bij onze partners. Maar laten we hopen dat het zover niet hoeft te komen… Wij wensen alle beginnende jonge chauffeurs van 18 tot 26 jaar alvast een prettige rijervaring toe.

In deze artikels vind je meer informatie over het topic ‘autoverzekering jonge bestuurders‘. Je vindt hier ook andere interessante weetjes over: bestuurders tussen 18 en 26 jaar, goedkope auto verzekeringen, tips waar je zeker op moet letten voor je een verzekering met een voorlopig rijbewijs afsluit, prijsvergelijkingen….

De scherpste tarieven voor de autoverzekering van jonge bestuurders en het hele gezin.

De scherpste tarieven
voor het hele gezin.

Persoonlijk advies en 24/7 service.

Persoonlijk advies
en 24/7 service.

Correcte auto verzekering voor jonge bestuurders, zonder verrassingen, ook met voorlopig rijbewijs.

Correct verzekerd,
zonder verrassingen.

Autoverzekering jonge bestuurders: altijd een kantoor in jouw buurt.

Altijd een kantoor
in jouw buurt.