verzekerd op eigen naam

Zoekresultaten

Altijd correct verzekerd op eigen naam

De partners van Jongverzekerd geloven dat jongeren een eerlijke start verdienen met hun auto verzekering. Daarom worden beginnende chauffeurs altijd correct verzekerd op eigen naam. Bovendien kan je als jonge bestuurder starten aan de laagste bonus-malus, zelfs als je nog met een voorlopig rijbewijs rijdt. Dat is meteen een streepje voor op andere autoverzekeraars.

Het voordeel van een verzekering op eigen naam van de jongere is bijgevolg dat je al meteen een schadeverleden kan opbouwen. Daardoor zal je premie als jonge bestuurder nog dalen in de toekomst. Op voorwaarde dat je geen ongevallen in fout veroorzaakt natuurlijk.

Waarom onze partners het belangrijk vinden dat jonge bestuurders op hun eigen naam verzekerd worden?

Stel dat er toch een ongeval in fout zou veroorzaakt worden door deze jonge chauffeur. Dan is hij zelfs in het ergste geval toch zeker dat hij er geen financiële kater aan over zal houden. Dat zorgt voor een veilig gevoel, zowel bij de jongere en zijn ouders als bij onze partner die de autoverzekering aanbiedt.

Daarom vinden wij en onze partner verzekeraars het zo belangrijk. Maar laten we vooral hopen dat het zover niet hoeft te komen… Wij wensen alle startende jonge bestuurders alvast een fijne rijervaring toe.

In deze artikels vind je meer informatie over het topic ‘auto verzekerd op eigen naam’. Je vindt hier ook andere interessante weetjes over: bestuurders tussen 18 en 26 jaar, goedkope auto verzekeringen, tips waar je zeker op moet letten voor je een verzekering met een voorlopig rijbewijs afsluit….

De scherpste tarieven voor de autoverzekering van jonge bestuurders en het hele gezin.

De scherpste tarieven
voor het hele gezin.

Persoonlijk advies en 24/7 service.

Persoonlijk advies
en 24/7 service.

Correcte auto verzekering voor jonge bestuurders, zonder verrassingen, ook met voorlopig rijbewijs.

Correct verzekerd,
zonder verrassingen.

Autoverzekering jonge bestuurders: altijd een kantoor in jouw buurt.

Altijd een kantoor
in jouw buurt.