besparen op verzekeringspakket

Zoekresultaten

Besparen op verzekeringspakket loont ook voor jonge bestuurders

De partners van Jongverzekerd zijn ervan overtuigd dat jongeren evenveel recht hebben op een betaalbare autoverzekering dan ervaren chauffeurs. Onze partner verzekeraars gaan op zoek naar de voordeligste auto verzekering aan de beste voorwaarden. Zowel de jonge bestuurder zelf als zijn/haar ouders kunnen rekenenen op een voordelige autoverzekering. Bovendien kunnen ze besparen op hun verzekeringspakket.

De prijs van een autoverzekering bij een partner van Jongverzekerd is bovendien lager dan bij andere verzekeraars. Zij vragen wel dat de ouders mee overstappen met hun verzekeringspakket.

Waarom vragen wij aan ouders om over te stappen met hun verzekeringspakket?

Wij willen in de eerste plaats dat elke jonge bestuurder correct verzekerd is. Omdat de auto verzekering vaak veel te duur is voor de jongere, wordt er soms te snel geschakeld naar een goedkoper maar ‘niet-correct’ alternatief. Stel dat een jonge man met zo’n ‘goedkope’ verzekering een ongeval in fout zou veroorzaken. Dan riskeert hij dat de verzekeringsmaatschappij zich hiervan terugtrekt. Bij gevolg kan dit ervoor zorgen dat hij er een flinke financiële kater aan over zal houden.

Daarom vinden wij en onze partner verzekeraars persoonlijke service zo belangrijk. Dat zorgt voor een veilig gevoel, zowel bij de jongere en zijn ouders als bij onze partners. Wij wensen alle beginnende jonge chauffeurs sowieso een fijne rijervaring toe.

In deze artikels vind je meer informatie over het topic ‘autoverzekering‘. Je vindt hier ook andere interessante weetjes over: bestuurders tussen 18 en 26 jaar, goedkope auto verzekeringen, tips waar je zeker op moet letten voor je een verzekering met een voorlopig rijbewijs afsluit….

De scherpste tarieven voor de autoverzekering van jonge bestuurders en het hele gezin.

De scherpste tarieven
voor het hele gezin.

Persoonlijk advies en 24/7 service.

Persoonlijk advies
en 24/7 service.

Correcte auto verzekering voor jonge bestuurders, zonder verrassingen, ook met voorlopig rijbewijs.

Correct verzekerd,
zonder verrassingen.

Autoverzekering jonge bestuurders: altijd een kantoor in jouw buurt.

Altijd een kantoor
in jouw buurt.