Jongverzekerd is een exclusieve partner
van erkende limburgse rijscholen.

Volg je rijlessen (rijbewijs B)
bij één van deze rijscholen?

Verdien dan een deel van je lesgeld terug met onze voordelige autoverzekering.

In samenwerking
met deze rijscholen:

Voordeel voor jonge inwonende bestuurders én hun ouders.

Tegenwoordig is het moeilijk om een betaalbare autoverzekering voor een jonge bestuurder af te sluiten. Maar niet bij jongverzekerd. Wij geven jonge bestuurders een eerlijke kans. Als ouder wil je toch ook een voordelige start voor jouw zoon/dochter?

Correct verzekerd: je eigen auto verzekerd op je eigen naam. Neem geen risico!

Een autoverzekering nemen op naam van je ouders kan zware gevolgen hebben. Peter D. heeft het helaas zelf ondervonden wanneer zijn zoon Leander een ongeval met schade aan derden veroorzaakte...

Start met 11 jaar voorsprong in vergelijking met andere verzekeraars.

De voordelen van een Jongverzekerd autoverzekering zijn dan ook uniek en bieden jonge bestuurders jaren voorsprong. Want zelfs beginnende bestuurders starten al aan bonus-malus 0... dat krijg je nergens.

Persoonlijk advies: jouw afspraak aan huis of in één van onze kantoren.

Persoonlijke service en advies is waar Jongverzekerd voor staat... Meer nog, naast afspraken aan huis, kan u dankzij onze ruime openingsuren zelfs tot 20u terecht in één van onze kantoren (ma, di, do) en op vrijdagavond tot 18u.
betaalbare autoverzekering afsluiten voor je kind

Maak meteen je afspraak aan huis of op één van onze kantoren:

Komt je zoon/dochter in aanmerking voor ons jongerentarief?
Check het hier en maak meteen je afspraak voor een volledige check-up.

Betaalbaar én correct,
enkel bij Jongverzekerd

Voordelig voor jongeren

Jonge bestuurders die nog thuis wonen kunnen met Jongverzekerd rekenen op een zeer voordelige premie voor hun autoverzekering. De enige voorwaarde is dat de ouders ook meer overstappen met hun auto-, brand- en familiale verzekering.

autoverzekering, brandverzekering en familiale verzekering

Korting voor de ouders

Ook het verzekeringspakket van de ouders wordt onder de loep genomen. Zijn alle verzekeringen nog up-to-date? Betaal je niet teveel? Betaal je dubbel voor bepaalde waarborgen?

Bovendien kan je dankzij onze pakketkorting gemiddeld zo’n 30% besparen op al je verzekeringen. Vergelijkbaar met een gunstige intrestvoet voor je hypothecair krediet, als je er ook een brandverzekering afsluit.

Neem geen risico
met een verzekering op eigen naam!

Het verhaal van Peter en zijn zoon Leander

Peter D. had de auto van zijn zoon op zijn eigen naam laten verzekeren in plaats van op Leander zijn naam. Hij heeft helaas moeten ondervinden dat dit geen verstandige beslissing was:

"Ik heb met een consulent van Jongverzekerd heel mijn verzekeringspakket besproken, maar de premie van de autoverzekering op naam van mijn zoon was duurder dan op mijn eigen naam. Mijn makelaar verzekerde zijn auto wel op mijn naam, zelfs met Leander in de polis als occasionele bestuurder. Maar dan gebeurde er een ongeval met heel wat schade... geen probleem, dacht ik, we hebben een full omnium genomen.

Had ik toch maar naar Jongverzekerd geluisterd... omdat mijn zoon het ongeval veroorzaakte, werd de omnium uiteindelijk niet uitbetaald. Daar kwam nog bij dat ze de schade aan de andere partij op ons hebben verhaald. Dat heeft ons meer dan 40.000 euro gekost...

Nadien heb ik Jongverzekerd gebeld om mij te excuseren, de autoverzekering voor mijn dochter Helena heb ik meteen bij hen afgesloten. Zonder twijfel ben ik overgestapt met al mijn verzekeringen. En dat met een premie die 1200 euro minder was dan het beste voorstel bij mijn makelaar. "

Heldere voorwaarden

Het verzekeren van een jonge bestuurders houdt een aanzienlijk risico in voor ons als verzekeraar, daarom hebben we een aantal voorwaarden verbonden aan ons voordelig jongerentarief:

1/ De jonge bestuurder woont nog thuis

Een jonge bestuurder die een eigen auto wil verzekeren kan enkel genieten van de jongerenbonus als hij/zij nog gedomiciliëerd is bij zijn/haar ouders.

2/ De ouders stappen mee over met hun pakket

Van de ouders vragen we dat ze mee overstappen met hun auto-, brand- en familiale verzekering. Vergelijk het met het systeem van een gunstige intrestvoet voor je hypothecair krediet, als je er ook een brandverzekering afsluit.

Bovendien kan je dankzij onze pakketkorting gemiddeld zo’n 30% besparen op al je verzekeringen. Mooi meegenomen, toch?

3/ Schadeverledenattest

Voor de jonge bestuurder is het belangrijk dat hij/zij een blanco schadeverleden kan voorleggen. Dat wil zeggen dat hij/zij nog geen ongevallen in fout veroorzaakt heeft. Wat betreft de ouders zijn we toleranter, daar mag maximum 2 ongevallen in fout gebeurd zijn in de afgelopen 5 jaar.

Wat vinden klanten
van Jongverzekerd?

Hoe een autoverzekering afsluiten
bij Jongverzekerd ?

Indien je als ouder een autoverzekering wil afsluiten voor je inwonende zoon of dochter, dan ben je bij Jongverzekerd aan het juiste adres. Jonge bestuurders kunnen bij onze partners rekenen op unieke jongerenvoordelen en als ouder kan het je bovendien een besparing van 30% opleveren op je verzekeringspakket (autoverzekering, brandverzekering en familiale verzekering).

Als jonge inwonende bestuurder kan je bij Jongverzekerd enkel een voordelige autoverzekering afsluiten indien je ouders mee over willen stappen met hun volledig verzekeringspakket (autoverzekering, brandverzekering en familiale verzekering).

Dan kan je bij onze partners tot 30% korting krijgen op je autoverzekering als je ook een brandverzekering afsluit. Als kers op de taart krijg je ook nog 3 maanden korting op de 1ste jaarpremie van je brandverzekering. Meer info over deze korting

Onze partners zijn ervaren verzekeringsadviseurs. Op basis van een persoonlijke situatie-analyse wordt er een offerte opgemaakt voor jouw verzekeringspakket.
Om een grondige analyse te kunnen maken, vragen onze partners dat je jouw huidige polissen (of een kopie ervan) meebrengt naar je afspraak. Zo kunnen zij een voorstel doen dat aan minstens dezelfde voorwaarden voldoet als je huidige verzekeringscontracten.

In 90% van de situaties kan dit een besparing opleveren van zo’n 35%. Je kiest uiteraard zelf of je op dit aanbod ingaat.

Een autoverzekering voor een inwonende jonge bestuurder kan enkel worden afgesloten met het jongerenvoordeel indien:

  • je als jonge bestuurder nog geen ongeval in fout hebt gehad
  • jouw ouders max. 2 ongevallen in fout hebben gehad in de afgelopen 5 jaar
  • er moet minstens één ouder mee aanwezig zijn op de afspraak
  • ouders mee overstappen met hun autoverzekering*, brandverzekering** en familiale verzekering


* Ook een bedrijfswagen komt in aanmerking, ook als deze elders verzekerd is.
** Als de brandverzekering aan de hypotheek verbonden is, vragen wij om een kleine inboedelverzekering te nemen ter compensatie.

De scherpste tarieven voor de autoverzekering van jonge bestuurders en het hele gezin.

De scherpste tarieven
voor het hele gezin.

Persoonlijk advies en 24/7 service.

Persoonlijk advies
en 24/7 service.

Correcte auto verzekering voor jonge bestuurders, zonder verrassingen, ook met voorlopig rijbewijs.

Correct verzekerd,
zonder verrassingen.

Autoverzekering jonge bestuurders: altijd een kantoor in jouw buurt.

Altijd een kantoor
in jouw buurt.